Trafic cu țigări, focuri de armă și arestări

Ieri, 30 mai în jurul orei 22.00, poliţiştii de frontieră au observat, în zona frontierei Vicovu de Sus mai multe persoane care transportau către interiorul țării colete voluminoase. Deoarece aceștia nu s-au supus somațiilor, fugind în direcții diferite, au fost trase 12 focuri de avertisment. În urma acțiunii a fost reținut un cetățean ucrainean, identificat ulterior ca fiind Dumitru H., de 26 ani, din Ucraina iar în imediata apropiere au fost descoperite patru colete cu țigări. au fost informate autoritățile de frontieră ale statului vecin în vederea cercetării în comun a evenimentului. Atât coletele descoperite, cât și persoana reținută, au fost duse la sediul poliției de frontieră, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 2.960 pachete cu țigări, în valoare de 35.000 lei.

Tot ieri, în jurul orei 16.30, un echipaj al poliției de frontieră de la Sectorul PF Brodina a identificat la Nisipitu, un autoturism marca Audi A3, suspect căruia i-au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea la control a mașinii, însă conducătorul auto și-a continuat deplasarea în mare viteză, spre polițiști cu intenția de a-i lovi, moment în care aceștia au executat un foc de armă spre cauciucurile mașinii.
După o urmărire de scurtă durată au descoperit autoturismul abandonat la Brodina. Autoturismul abandonat a fost transportat la sediul poliției de frontieră, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 3.900 pachete cu țigări în valoare de 46.000 lei, fiind reținute pentru confiscare.

Distribuie articolul!

Leave a Response