Când se adună nevorbiții…

Dincolo de bursele pentru elevii cu rezultate deosebite, de promisiunile pentru o zonă pietonală extinsă, de programe de sărbători pe placul sau nemulțumirea unora, peste modificările bugetului sau discuțiile interminabile despre ACET și asociația de proprietari central, cu problemele și datoriile ei colosale, consilierii s-au comportat „politically correct” adică n-au ratat ocazia să se spurce reciporc avantajos. Pun rămășag că de vină este presa, care filmează sau transmite în direct, pentru că ce haz ar mai avea să-l „combați la imagine” pe cel din alt partid, dacă nu te vede nimeni? Unora le place să se audă (chiar dacă spun prostii), dar ce mai contează, atâta timp cât au un rol plătit în telenovela fără de sfârșit. Da, presa e de vină și că are arhivă, ținere de minte și nu este dispusă să treacă cu vederea matrapazlâcuri, miciuni sau promisiuni deșarte, ba chiar mai mult, în loc să scrie ce și-ar dori aleșii, spun despre ce și cum au  făcut aceștia.  Un lucru este însă cert: nu ne facem vinovați că unora le cad gândurile în gură și rămânem ambidextri pentru că unii au uitat, alții n-au prins și mulți nu cunosc ce-i aia de dreapta sau de stînga.

de-a dreptu’

N

Distribuie articolul!

Responses

 1. Abbey says:

  November 22nd, 2017 at 21:03 (#)

  Cei mai hoti, dintre toti cetatenii acestei urbe s-au impopotonat in fruntea orasului! Nu ne prostiti ca “se cearta politic”! Acestia nu se cearta darorita faptului ca nu au argumente si nici pareri proprii, si sigur nu fac nimic pentru contribuabilii radauteni greu incercati! Isi impart terenuri, spatii comerciale, cladiri, bunurile domeniului public cat si bugetul local si traiesc intr-o comuniune perfecta (ca o gazda cu parazitul sau)! Se fura ca in codru si cel mai grav e ca alesii cred ca e normal sa fure totul!!!

 2. an tony says:

  November 22nd, 2017 at 22:29 (#)

  bai ai dreptate. da uite la partea 2 , pe la 00:32 parca, e normal? un consilier ce exemplu, să nu platească impozite și taxe pe casa, pe masina, daca nu are sa imprumute de la prietenu lui, plamada. sau poate produce fosta senatoare ca doar nu se plictiseste la Bucuresti. piticu politic? asa zici?

 3. parcu zo says:

  November 22nd, 2017 at 23:49 (#)

  atitudinea lui tartar lasa de dorit prin exprimarea de tzaran mediocru si pozitia de cocalar dar nici cu miron nu sunt de acord, un alt scapatat pseudointelectual. concluzia? toti la fel, noroi da cu buzunarele largi…

 4. Costan says:

  November 23rd, 2017 at 00:29 (#)

  Mai dacă erau destepti nu se certau, furau împreuna da la cât …ca nu mai este.

 5. Marina says:

  November 29th, 2017 at 08:30 (#)

  consilierul asta mincinos este un impostor care pozeaza in bogat, fiind de fapt un paravan al lui plamada. un mincinos pervers.

Leave a Response