Programul manifestărilor

Potrivit unui comunicat de presă, în data de 26 aprilie, consilierii locali rădăuțeni au aprobat, în unanimitate, proiectele, manifestările și acțiunile din cadrul programului „Centenarul Marii Uniri”,  organizate de către Primăria și Consiliul Local Rădăuți.

Comisia de organizare este formată din 15 persoane, din care fac parte consilieri locali, reprezentanți ai administrației publice locale, directori ai unităților școlare din municipiu și reprezentanți ai societăților culturale. Președintele acestei comisii este primarul Nistor Tatar.

Programul cadru cuprinde 26 de evenimente cultural-artistice și activități specifice aniversării „Centenarului Primului Război Mondial” și „Marii Uniri”, care vor fi organizate de către Primăria și Consilul Local  Rădăuți,  în parteneriat cu unitățile școlare din municipiu, Grupul de Inițiativă „Rădăuțiul Civic” și  societăți pentru cultură. Astfel, vor avea loc lansări de carte, dezbateri, completarea ansamblurilor statuare, organizarea de simpozioane internaționale, spectacole omagiale, campanii informativ-educative și expoziții tematice. Bugetul aprobat pentru organizarea evenimentelor din cadrul programului cadru este de 25.900 lei.

 

Distribuie articolul!

Leave a Response