O veste bună și una rea

Știam că nu va dura mult până când o balabustă cu curul mare, dar în mintea copiilor o să distrugă jucăriile din noul parc de joacă. Am mai scris aici, am postat și fotografii cu tineri frustrați că n-au avut așa ceva în copilărie, cărora nu le pasă că greutatea lor este incompatibilă cu aceste jucării. Ca și în alte situații, asemănătoare, în care s-au vandalizat monumente și s-au distrus bunuri ale comunității, evident poliția locală era ocupată cu altceva. Probabil chiar dacă respectivele jucării sunt plasate exact sub camera de supraveghere, vestea rea va lua prin surprindere autoritățile ce ar fi trebuit să știe deja cine va plăti factura de reparații. Vestea bună? Din cele două balansoare rupte ar ieși unul bun.

Distribuie articolul!

Responses

  1. AdrianRD says:

    July 20th, 2018 at 14:12 (#)

    Eu nu înțeleg de ce primăria nu angajează paznici, care sa păzească parcurile și locurile de joaca pentru copii din Rădăuți?! Se știe ca zona Rădăuți este populată de destule persoane necivilizate, sa nu zic țărani proști.

  2. Ciprian says:

    July 24th, 2018 at 14:11 (#)

    La ce salarii mărite au polițiștii locali care apropo, câștigă cat un polițist normal, ar trebui sa patruleze non stop. Ei au program 8 ore, la ora 4 sunt acasa toti. Nu e necesar sa se angajeze paznici ci pur si simplu sa isi faca treaba poliția locală

Leave a Response