Nistor Tătar, edilul municipiului Rădăuți a făcut public  raportul anual.

Raportul privind starea economică, socială și de mediu  reprezintă o radiografie a activității administrației publice locale, precum și a celorlalte instituții publice din municipiu. Consider că transparența privind gestiunea banilor publici se construiește prin comunicarea constantă dintre autoritățile publice locale și cetățeni și oferirea de informații cu privire la modul de organizare al activității zilnice.  Acest raport aduce în fața dumneavoastră o analiză a modului de gestionare a fondurilor publice, precum și o perspectivă asupra strategiei de dezvoltare a municipiului.  

   În elaborarea prezentului material s-a ținut cont de rezultatele anilor anteriori și încercăm, de la un an la altul, să contribuim la eficientizarea serviciilor la nivelul primăriei, identificarea de noi soluții pentrua a răspunde nevoilor cetățenilor și ne preocupăm constant să îmbunătățim condițiile de trai, din punct de vedere cultural, social și economic. 

   Nu aș fi reușit să ajung la aceste rezultate fără o echipă orientată către progres, reprezentată de personalul administrației publice locale, alături de consilierii locali.

    Vă mulțumesc, în calitate de reprezentant al dumneavoastră, pentru sprijinul pe care mi l-ați oferit până în prezent și sper să lucrăm împreună, zi după zi,  pentru dezvoltarea constantă a municipiului Rădăuți. 

Distribuie articolul!

Leave a Response