E-Moka

Tipărire

proiector de bord

in . Adaugat in Anunturi

HUD Proiector Pabriz Auto indică Viteza, Turometru, Consum, Temperatură, Alarmă Head Up Display. Head Up Display. Functionalitatea de Proiector Pe Pabriz Auto Viteza, Turometru, Consum, Temperatura Alarma; este functionalitate care imbunatateste siguranta in timpul condusului, nemaifiind necesar sa luam ochii de la drum si atentia de la elementele de trafic, informatiile necesare fiind proiectate pe parbriz in campul vizual. Funcționează ziua și noaptea, autoreglează luminiozitatea funcție de ambient.

Aceasta functie a fost inital folosita la avioanele supersonice sau helicopterele de lupta pentru a permite pilotului sa mentina atentia in campul vizual exterior si nu sa se concentreze prea des sau prea mult la indicatoarele de bord, acelasi principiu fiind acum folosit si la ultimele limuzine de top. E.G.: Audi A7, BMW seria 7, Mercedes S classe. 
Cu acest aparat putem avea aceasta functie si in masina proprie, si inca la un pret minim, de 10x mai mic, piesa aceasta costand peste 1500 euro la masinile respective.
Oferta limitata.
Afișeaza : Viteza , Turatia, 
consumul de combustibil instantaneu , pe suta de kilometri consumul mediu de combustibil , tensiune , alarmă depasirea viteză , alarmă de temperatură a apei , de alarmă de tensiune , indicare pt schimbarea vitezei , alarma pt oboseala la volan , eliminarea codurilor de eroare computer bord.
Note :
1. Se adapteaza automat la modelele de automobile cu OBD II ( Bus sistemului de diagnosticare automată ) interfață . Verificați dacă acesta are mufa de diagnosticare auto sub volan/bord etc .
2. Identificati mufa de diagnosticare a masinii OBD 2 cu 16 pini , conectarea cablului OBD II la priza de diagnostic.
3. Puneți pad-ul anti-alunecare pe bord , apoi puneti HUD pe pad anti-alunecare , puteți ajusta unghiul .
4. Filmul reflectorizant poate fi aplicat la poziție și lipit pe parbriz in față , asigurându-va că informațiile , cum ar fi viteza poate fi proiectată la filmul reflectorizant .

Caracteristici principale:
1. Plug and play, HUD se poate adapta automat la tipul de vehicul , în conformitate cu OBDII.
2. Alarma depășirea vitezei , icoana de depășire a vitezei va pâlpâi și alarmă atunci când vehiculul depășește limita de viteză stabilită în prealabil.
3. Shift memento, se va reaminti șoferului să mizeze mai mult pentru a economisi combustibil, atunci când turația motorului și viteza vehiculului ajunge la un anumit raport.
4. Oboseala alarmă de conducere, după conducere timp de 4 ore, indicatorul luminos va clipi pentru a reaminti conducătorului auto de a avea o perioadă de odihnă.
5. Ajustarea automată a luminozitatii, fata de lumina exterioară.
6. Multi-funcțional, ceas, roti de viteză, temperatura apei, tensiunea bateriei, unghi clapetei și consumul de combustibil.
7. în timp real sute km / consumul de combustibil instantaneu, afișează consumul de combustibil de o sută kilometri atunci când vehiculul este în mișcare.
8. Motor alarma viteză, contribuie la schimbare de viteze în timp pentru a economisi combustibil, de asemenea, o importanță la soferi incepatori.
9. ajustare flexibilă luminozității, luminozitatea poate fi reglată automat sau manual pentru a ajunge cea mai buna stare, care este în armonie cu mediul înconjurător.

Notă: Acest articol nu este compatibil cu masini europene / americane fabricate înainte de 2003 sau din Asia de masini fabricate înainte de 2007. Vă rugăm să tineti cont.

Specificații
Model: A8
Limba: English
Culoare: Negru
Specificații Ecran : 14cm./ 5.5 inch
Afișa conținutul : Viteza , consumul de combustibil instantaneu pe suta de kilometri; consumul mediu de combustibil pe suta de kilometri, tensiune baterie, de alarmă de viteză , alarmă de temperatură a apei , alarmă de tensiune , reamintire schimbare viteza, alarma oboseala de conducere , eliminarea cod de eroare
Măsurători de date : poziția clapetei , date în timp real , ceas , RPM , temperatura motorului, viteza vehiculului, citește și reseteaza coduri de eroare , consumul de combustibil
Greutate : 0,098 kg
Dimensiune produs ( L x W x H ) : 13 x 7,5 x 1,3 cm
Conținutul pachetului : 
1 x A8 șef Up Display , 
1 x reflectorizante Film ,
1 x cablu OBD , 
1 x Antiskid Pad , 
1 x Manual de utilizare engleza

Preț 375 lei