Tipărire

Iohannis la Suceava

in .

Președintele Klaus Iohannis a fost prezent miercuri, 3 mai,  la Suceava, chiar de ziua internațională a libertății presei. În incinta Teatrului Matei Vișniec, primit de președintele Consiliului Județean Suceava, de numeroși primari, consilieri, jurnaliști și cetățeni, Iohannis a participat la o dezbatere de aproape două ore, cu tema: modernizare, descentralizare, dezvoltare.

 

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Comentarii   

 
0 #7 b.e. 09-05-2017 10:05
Noi avem capitalism Made in Romania.Pt.ca atat putem.Cu hoti,curve si prosti la butoane,pt.ca acesta este nivelul de dezvoltare al tarii.De ce crezi ca pleaca tinerii ?, iar presedintele nu poate face nimic in acest sens, doar tonul il dau guvernele care tot s-au perindat de 27 ani si toate au distrus viitorul copiilor, al tinerilor si vedem si in Radauti toloaca unde au fost trimisi tinerii, in mocirla,
Citat | Raportează către un administrator
 
 
0 #6 Mihaila 09-05-2017 08:39
Un mare păcătos de astăzi poate deveni un mare sfânt mâine,
Citat | Raportează către un administrator
 
 
0 #5 Ursu 08-05-2017 08:28
Asa cum zice si Ion, pe masura ce trece timpul , conducatori din ce in ce mai obedienti , mai incapabili si efectiv antisociali ! Lucreaza impotriva intereselor tarii si a populatiei romanesti ! Din cauza indolentei celor ce conduc orasul, dumurile sunt dezastru si de aici pana la accidente nu exista nici o protectie, toata toloaca plina de case si fara drumuri normale, fara curent electric pe strazile , fara trotuare, fara apa si canal, oare cum merg copiii kilometri pana la gradinite, scoli, sau nu merg, sigur e nevoie doar de analfabeti , . Ultimul accident intre hipodrom si Bogdan voda la # Efectuarea unui viraj mai brusc pe un drum acoperit cu pietriş, a fost cauza producerii unui accident la Rădăuţi, în urma căruia o femeie şi un copil în vârstă de numai 1 an şi 9 luni au avut nevoie de îngrijiri medicale.
Niste nenorociti in functii care trebuiau sa termine toate strazile , duc la nenorocirea unor familii
Citat | Raportează către un administrator
 
 
+1 #4 Ion 06-05-2017 05:10
Ba , pe masura ce trece timpul , tara asta , are conducatori din ce in ce mai obedienti , mai incapabili si efectiv antisociali ! Lucreaza impotriva intereselor tarii si a populatiei romanesti ! Cine si cum p..la mea ajung nimicurile astea sa conduca un stat cu asa o rezonanta istorica ??? Cine dracu i-aduce aici ? Prefer un Carol al doilea , un Zelea Codreanu , un Ceausescu sau pe oricine are charisma de lider , devotament si spirit nationalist ! Aproape orice primar sucevean ar reprezenta mai bine Romania la Cotroceni si la Bruxelles !!!
Citat | Raportează către un administrator
 
 
+2 #3 Vasile 04-05-2017 07:49
O vorba romaneasca idin batrani , ” Mutu f...te iapa ! ”
Citat | Raportează către un administrator
 
 
0 #2 Belea 04-05-2017 07:37
De nulitati ca asta are nevoie UE in fruntea Romaniei ! A venit sa-si ia dreptul de la bulangiul ala care ne taie padurile ???
Citat | Raportează către un administrator
 
 
+2 #1 romu 03-05-2017 16:31
neamtz pe draq ca la punctualitate a fost roman neaoș
Citat | Raportează către un administrator