Tipărire

Cântec joc și bani de drum

in .

Cum să nu ne plece tinerii gata școliți, cu diplomele autentificate la notariat și bilete doar dus, către țările străine, când după ce și-au tocit coatele pe băncile școlii și s-au întors victorioși de la olimpiadele județene, trei elevi de la Colegiul Andronic Motrescu, trebuie să participe la faza națională, dar nu au bani de deplasare. Și cum Râmnicu Vâlcea este departe, conducerea școlii a organizat

un spectacol suport pentru susținerea olimpicilor. Colegii lor au cumpărat bilete pentru a intra pe terenul de sport, la spectacolul „PRIMĂVARĂ BUCOVINEANĂ”. Pentru merite deosebite sau ocazii speciale, administrația locală poate dispune plăți din fondul de rezervă, însă vorba unui fost primar: „... nu contează că este ilegal! Faceți-o să sune ca o formă legală...” numai că, tot un alt primar spunea: „... la ce bun atâta școală?...”

Cercurile Olintice

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Comentarii   

 
+2 #5 Luca Arbore 20-04-2017 07:33
Pentru un cacat de deplasare , putea si pupincuristul ala de sef de liceu , care pare batut in cuie de scaun și se mlădie ca trestia sub pișatul calului , indiferent de primarul ales , sa intervina sau sa caute sponsori ... Sau n - ar putea scoate din buzunarul lui cam larg si adanc , dupa cate matrapazlacuri se fac acolo , vreo doi lei , pentru elevii care ridica putin stacheta generatiei lor ??? Sa-i fie rusine !!!
Citat | Raportează către un administrator
 
 
+2 #4 nicu munteanu 07-04-2017 16:28
ce sa ma mai mir? daca este in stare poleac sa ceara la primarie spatiul de la galeria de arta ca sa faca pravalie apoi pentru bani se fac si spectacole si orice ca foamea este mare si vine si mai mare.
Citat | Raportează către un administrator
 
 
+2 #3 olymp 07-04-2017 09:38
da cum de nu se cere sponsorizare de la constructorii de blocuri cu trepte in trotuare, ori primaria de ce nu da bani pentru acesti copii sau olimpicii trebuie sa vada ca nu sant bine veniti in zona
vezi parca e mai buna exprimarea „... nu contează că este ilegal! Faceți-o să sune ca o formă legală...” daca foloseste unor cauze pozitive decat ceea ce spune jigodia cealalta : „... la ce bun atâta școală?...”
Citat | Raportează către un administrator
 
 
+2 #2 mum 06-04-2017 11:13
trebuie emisa o lege de a-ti face singur dreptate in raport cu autoritatile publice,
nu se mai poate rabda umilinta la cae sunt toti supusi de cei care se afla temporar in functii,
Citat | Raportează către un administrator
 
 
+2 #1 Tata 06-04-2017 04:11
chestia este la limita legalității, daca nu chiar ilegală că fondul clasei nu s-a desființat de-a măsii :cry: parcă se terminase cu banii copiilor?
Citat | Raportează către un administrator