Tipărire

un rădăuțean în festival

in .

Festivalul internațional de film „TOAMNĂ LA VORONEȚ” s-a încheiat. Timp de trei zile, membri juriului au vizionat cele 39 de filme nominalizate, care au trecut de preselecția celor 132 de filme înscrise. Cele trei secțiuni dedicate participanților au fost: Secţiunea film documentar (scurt şi mediumetraj); Secţiunea film studenţesc (scurtmetraj de ficţiune, documentar, de animaţie sau experimental) și Secţiunea film turistic (scurtmetraj). Elev la Colegiul Național Eudoxiu Hurmuzachi, Victor Acsasni a fost singurul Rădăuțean care a fost nominalizat în festival cu filmul „Poem din Bucovina”, înscris la secțiunea film

turistic. Membri juriului au fost regizorii: Laurențiu Damian (președintele juriului), Nicolae Mărgineanu, Elisabeta Bostan, actrițele Ileana Popovici, Manuela Hărăbor, și jurnalistul Andrei Giurgia. Premiul pentru cel mai bun film documentar a fost oferit filmului „Radu Bercea - istoria unui destin”, realizat de Paul Palencsar.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Comentarii   

 
+1 #1 Filmul.. 24-10-2016 04:42
E destul de dezlanat si usor kitschos, dar având în vedere varsta autorului, merita toata lauda, ca incurajare pentru proiectele viitoare. Victor, un radautean plecat prea demult de-acasa te felicita sincer si spera sa iti iubesti locul de baștină (si sa il respecti) pentru a-l promova și cand te vei fi maturizat dpdv artistic. Succes!
Citat | Raportează către un administrator