Tipărire

Trafic cu țigări la Brodina

in .

În data de 9 februarie , la nivelul S.P.F. Brodina s-a declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană, în zona de responsabilitate. Astfel, în jurul orei 17.30 s-a depistat în trafic, pe raza localității Falcău, jud. Suceava, un autoturism marca Audi A4, înmatriculat în Marea Britanie, despre care existau suspiciuni că transportă ţigări. La observarea autospecialei poliției de frontieră, șoferul a virat brusc pe o stradă laturalnică, a intrat în parcarea unui magazin din localitate, unde a abandonat autoturismul. Din primele verificări s-a constatat faptul că mașina era plină cu ţigări, fapt pentru care a fost dusă la sediul S.P.F. Brodina, unde în urma inventarierii a rezultat

cantitatea de 5.490 pachete țigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană. Țigările în valoare de 60.390 lei au fost ridicate în vederea confiscării, autoturismul în valoare de 9.000 lei a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Brodina, iar în continuare se efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor implicate în activitatea infracțională. 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Comentarii   

 
0 #1 Vasile 22-02-2017 16:05
Mare fapta de eroism , mari caractere !... Sunt tare curios , cati din tablagiii astia isi cumpara tigari de la supermarket ! Tineretul de prin oras consuma de mult , cu totul si cu totul alte substante periculoase ,de care probabil astia se fac ca n-au auzit si nici aialalti , care fac ture prin oras si intorc capul in alta parte cand se iau doi la mardeala ! ... Se leaga de niste tarani care n-au far la bicicleta sau vand tigari prin bazar si scuipa samburi ! Mare vitejie !!! Mai bine ar trebui sa infiintam garzi patriotice inarmate ca in Ucraina .
Citat | Raportează către un administrator