Tipărire

pe penele lor

in .

Liberalii s-au lansat la Rădăuți. Fără baloane și eșarfe galbene, fără imnuri, fără găleți, așa cu sec, au urcat pe scenă și au început gargara. Spun asta pentru că mi-ar fi plăcut să aud promisiuni și realizări (fie ele și de campanie) și mai puțin priviri peste gardul vecinilor și comparații daltoniste între roșu și galben, prin filtre portocalii. Cei mai „de votați” rădăuțenilor le-au fost prezentați Dumitru Mihalescu, Steliana Miron și

...Bogdan Gheorghiu (că și presa are nevoie de reprezentant în parlament, vorba lui Lungu), oameni implicați care au dovedit potențial. Corbul și-a scăpat cașcavalul când i-a răspuns vulpii că nu merge la vot, după care se mai întrebă încă, cu ce s-ar fi schimbat situația dacă ar fi dat alt răspuns? Păi una este să votezi o listă și alta este să votezi un om.Lume multă... oameni puțini cum spuneau câțiva aduși cu arcanul și mutați din balcon că nu se umplea sala. Cât despre realizări, înfăptuiri, vremuri noi, necesități și adevăruri, au început să sune toate, indiferent de partid, ca într-un serial plictisitor de vechi în care personajele din generic joacă de mulți ani în alte filme. Ce caută corbul în ecuația asta? Logic că v-ați prins că și la noi , ca la americani, oricine se poate regăsi pe o listă, cu prioritate tinerii absolvenți de științe politice sau administrație și mai puțin contează să fii în top 500, top Forbes sau să ai acces la ...cașcaval.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Comentarii   

 
+2 #4 Un actor ratat 13-11-2016 22:28
Pana unde sa fim luați de prosti dacă şi mercenarul de Gheorghiu spurcatorul de serviciu la TV oală şi radio noroi a devenit Mesia salvatorul radautiului.
Citat | Raportează către un administrator
 
 
+2 #3 Silicon bale 13-11-2016 22:22
Dacă as scrie aici câteva păreri ale liberalilor despre doamna senatare pe vremea când venirea la liberali era zvon,mi s-ar sterge postarea.
Citat | Raportează către un administrator
 
 
+3 #2 dentistu 13-11-2016 18:11
waaa cibini co gasit bani de coafor tanti asta candidita, da numa sa gaseasca si alegatori ca nu mi is aia de la munte...si daca nu gaseste destui pentru ce se mai duce la bucureti??
Citat | Raportează către un administrator
 
 
+2 #1 Casian 13-11-2016 16:46
:lol: mincinosi şi ăștia şi ăilalți de la un capăt la altul,şi cum bine a sesizat autorul, competențe zero, bani şi interese kklau, cat despre cat de rădăuțeni îs ăștia ....mă leshi? Băi că n-au competențe treacă da măcar să nu fie prosti toacă...
Citat | Raportează către un administrator