Tipărire

feerie pe gheață subțire

in .


În scurt timp parcarea va îngheaţa din nou, grație unei hotărâri adoptată de aleșii dumneavoastră din Consiliul Local, oameni cu suflet mare, care gândesc doar la sănătatea celor mici. Patinoarul va rămâne până la finele lui februarie, ba chiar şi mai mult dacă vremea va fi favorabilă şi tot datorită grijii şi atenției deosebite a consilierilor, copiii Rădăuțenilor vor putea patina gratuit, nu doar de luni până vineri între orele 10 şi 13, aşa cum au vrut „investitorii”, ci toată săptămâna, evident

între aceleași ore. Ei şi ce dacă în intervalul orar „gratuit” majoritatea copiilor sunt la scoală?, sâmbăta şi duminica rămân în oferta avantajoasă prin care patinoarul va fi amplasat gratuit pe domeniul public, fără prea mari investigații legate de plata apei sau a curentului electric pe care o "altă" firmă care altădată ne făcea favoruri înghețate a uitat să le achite, lăsând primăriei niscaiva datorii ne recuperate, pe vremea în care un patron afirma că-i căra primarului banii cu plasa . Ei cum să nu existe înțelegere când e vorba de sufletele curate și neprihănite ale copilașilor, cum să nu înțelegi de ce ți-ar trimite cineva complimente de mamă, ca să nu-ți mai patineze prin cap gânduri de sponsorizare a orașului cu un patinoar gratuit, de pe urma căruia să nu-și mai dea șlaif la patină marii „sportivi”. Unde mai pui că și orele de sport se pot desfășura pe patinoar, tot gratuit....desigur cât mai rămâne din cele 50 de minute în care trebuie să acoperi echiparea și distanța până la școală. 

bodi check-in

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Comentarii   

 
+2 #3 coca 31-10-2016 18:41
cum adica? iar? bai da nu se mai scapa de escroci?
Citat | Raportează către un administrator
 
 
+2 #2 atleticotextilu 31-10-2016 12:05
chestia asta cu implicatii in sport murdariti cu spagi si interese este ca si aia cu mari medaliati dopati si plini de steroizi. cred ca peste tot sunt cazuri de oameni uriti ca astia, dar sa pui interesele personale, sau marog ale unui grup mic in fata intereselor unui oras intreg, mai mult, a copiilor unui oras asta este deja porcism. Darar deneau in voi ca in popice!
Citat | Raportează către un administrator
 
 
+4 #1 Jofa 30-10-2016 13:52
Păi tradiția cu plasa se transmite noii generații politice.păcat că ne iau de prosti ca să facă bănuți.... :-x
Citat | Raportează către un administrator