Tipărire

burse pentru studenții suceveni

in .

Holzindustrie Schweighofer a oferit 7 burse pentru studenții Facultății de Silvicultură, valoarea totală a acestora fiind de 56.000 lei, pentru întreg anul universitar 2016-2017. La concurs au participat 16 studenţi care s-au întrecut în mai multe mai multe probe desfăşurate în cadrul instituţiei de învăţământ şi la fabrica din Rădăuţi. Câştigătorii burselor Schweighofer sunt: Leşan Ilarie, Ştirbu Marian şi Puşcaşu Alin din anul III şi Topoliceanu Cătălin, Corjin Mihai Alexandru, Macsim Andrei Alexandru şi Danilă Alin Andrei din anul IV. 

Generaţiile actuale de studenţi reprezintă viitorii profesionişti în domeniul silviculturii şi industriei lemnului, iar unul dintre angajamentele asumate de Holzindustrie Schweighofer este acela de a recunoaşte şi a încuraja performanţa.  Gândim pe termen lung şi viziunea noastră în ceea ce priveşte dezvoltarea unei afaceri sustenabile include şi susţinerea educației. Aceasta, deoarece ne dorim să clădim punţi solide pentru viitor sigur. Avem parteneriate valoroase cu instituţiile de învăţământ din România pentru a le oferi tinerilor oportunităţi de formare profesională la cel mai înalt nivel. Suntem convinși că fiecare zi poate fi startul pentru un viitor mai bun, și, iată că, 7 studenți merituoși au luat deja în acest an universitar un start foarte bun spre dezvoltare și perfecționare, atât pe plan personal dar mai ales pe planul profesional. Credem că performanțele lor vor duce la schimbarea în bine a societății românești. Una din viziunile companiei noastre este de a investi activ în tinerii valoroși de astăzi pentru a-i ajuta să devină liderii excepționali de mâine. Îi felicităm pe toți studenții care s-au înscris în program și le urăm mult succes câștigătorilor de anul acesta, menţionează Ing. Vasile Varvaroi, manager achiziţii Holzindustrie Schweighofer Rădăuţi. Activ implicată în susţinerea programelor de implicare în viaţa socială a comunităţii, numai în ultimii cinci ani, compania a sprijinit cu peste 5 milioane de euro proiecte de anvergură în domeniul social, al sănătăţii şi al educaţiei.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Comentarii   

 
0 #2 Mihai 05-11-2016 16:29
Compania nu are nici o vina, gunoaiele care au aprobat ca ei sa isi desfasoare activitatea aici poarta vina, ciocoii astia noi care au tradat si din cauza carora s-au distrus toate activitatile din fabrici, locuri de munca zero, etc, locuitorii nu au bani pentru cosul zilnic traiesc sub limita de subzistenta, vorba veche-muntii nostri aur poarta noi cersim din poarta in poarta
Citat | Raportează către un administrator
 
 
+2 #1 Averescu 30-10-2016 07:59
Tare ne-ar mai sprijini aceasta companie daca s-ar duce acolo de unde a venit sau ar disparea de pe harta lumii .
Citat | Raportează către un administrator