Tipărire

alegeri la cald

in .

În loc să-și organizeze ședința în Casa de Cultură, noua administrație a preferat să-și valideze consilierii fierbând în suc propriu, între pereții încinși ai bibliotecii. Bogdan Login nu mai are atribuții de primar. După decizia consilierilor aleși, el  este noul viceprimar. Cu sau fără mâna pe Biblie, mai apăsat sau mai timid au jurat toți aleșii să-și merite indemnizația de consilier. Fostul primar suspendat s-a abținut de la votul pentru alegerea vicelui, nu pentru că ar fi avut temeri să nu fie bănuit că și-a trădat partidul, ci poate mai degrabă să nu se anuleze hotărârea în cazul unei pronunţări definitive. Nistor Tătar și-a asortat tricolor la costum, şi promite să înceapă în forță

transformarea promisiunilor în realități. Prima s-a adeverit. Loghin este viceprimar. Ce-a oferit PSD-ul în trocul pentru majoritate simplă? Vom vedea curând. Cert este că pe eşafodul trădărilor, la mulți le curg balele după un post călduț, o funcție lejeră sau o indemnizație în plus. În urzeala scaunelor, în spatele ușilor închise, și în cascada telefoanelor de complezență, postul de viceprimar creștea cotațiile la bursa valorilor de schimb, fiind râvnit până și de lașii sau mincinoșii care au declarat în campanie că se vor muta din oraș dacă Tătar va câștiga alegerile, ori că nu țintesc dincolo de funcția de primar. Alții, cu orgoliile peticite și bărbăția ofilită, după ce-au obosit să-și blameze peste tot concetățenii care nu i-au votat după cât le-ar fi fost setea, s-au canalizat pe făcut pacturi și frății tocmai bune de trecut lacul. Cât va ține pacea de complezență din mozaicul Consiliului Local? Depinde de diplomație, de compromisuri, de nervi, funcții, alianțe şi... răbdare.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Comentarii   

 
-1 #12 Carol 10-07-2016 21:31
Domnilor, cum sa va spun , locurile de munca s-au redus dramatic , cu atat mai mult , cele de frecat buha , Deja lumea s-a reimpartit intre stapani , lingatori , vatafi si iobagi ...Lumea cu pile , cumetrii, rudele de gradul unu , sau cei care cotizeaza cu zeci de mii de mardei pentru un post oarecum privilegiat , presupun ca vor muri de la stres sau intr-un meci K1 ... Tatar , n-ar fi baiat rau , dar s-a trezit intr-un cacat care o sa-l distruga . Nu are charisma , arata ca intr-un film cu Charlie Chaplin si pare suplimentar de tot ce se intampla pe la primarie . Eu ii doresc mult succes si sa se consulte mai des cu Frunza .
Citat | Raportează către un administrator
 
 
+1 #11 veniamin 06-07-2016 18:55
Orasul nu e pe maini bune, e pe maini murdare. Pana si Tatar e ingrijorat de ce-i care il inconjoara, tradatori, incompetenti, increzuti, pilosi, slugarnici etc.
Probabil ca acum ii pare rau ca s-a bagat la troaca .
Citat | Raportează către un administrator
 
 
+2 #10 Oracol 01-07-2016 19:50
Stati linistiti. Orasul e pe maini bune.
Nu merge Andronachi la spital. Ce sa caute el acolo? Ce pregatire are el?
La spital merge dom profesor Reman, la Acet Simota iar la piata Nicolau.
Citat | Raportează către un administrator
 
 
+6 #9 Carol 01-07-2016 15:43
Bai , dar din avocatura nu se mai castiga asa de bine ??? Mie mi-ar fi jena ca si avocat sa pazesc targul de vachituri , sau sa o fac pe-a directorul de nu stiu - ce fel pe la un spital amarat ... Dealtel , cum ar zice romanul , ce are juridicul cu prefectura ?!... Aaaa ! Pesemne trebuie sa fii un axocat bun si respectat ca sa ramai in bransa ...
Citat | Raportează către un administrator
 
 
+5 #8 Anton 30-06-2016 12:47
Se pare că tânjeşte după şefia spitalului. Cu înaltele idealuri cu care i-a prostit pe rădăuţeni cum rămâne ?Fraierii trag nădejde şi şmecherii câştiguri. Să vă fie de bine stimaţi rădăuţeni care aţi pus botul şi l-aţi votat pe avovat. :lol: :lol: :lol:
Citat | Raportează către un administrator
 
 
+11 #7 a n a 26-06-2016 13:55
știe cineva trocul avocatului? ce a primit sau va primi? Instituțiile abilitate oare sunt atente la asta?
Citat | Raportează către un administrator
 
 
+9 #6 olga 26-06-2016 06:16
fiindca laicurile de facebook nu se numara in urna, avocatul paracios a ajuns primar de facebook si daca tot a repetat atatea piese de teatru de prost gust in campania electorala a ajuns consilier in comisia de cultura.
Citat | Raportează către un administrator
 
 
+8 #5 fane 25-06-2016 12:36
Știe cineva cum a reușit N.Icolau sa cumpere în 2 luni ca vice gips BMW de 50000 de euroi. se ocupa cică de piață de mașini. asta va primi și acum. administrarea pieței de PE 1 mai
Citat | Raportează către un administrator
 
 
+11 #4 localnic 24-06-2016 18:04
Orasul gunoaielor la propriu si la figurat !
Citat | Raportează către un administrator
 
 
0 #3 Alt rădăuțean 24-06-2016 12:19
Citez pe Radautean:
:-x :-x :-x Miron nu a renuntat cum a spus; Upr e necinstit - Andronachi ptr vot va primi functia de dorector la spital; Nicolau de administrator la piata ! Nici nu au fost investiti ca si-au impartit deja orasul ! Traiasca PCR; traiasca CORUPTIA!!! DNA doarme?!?! Toti; tat; oportunisti!

Și dacă nu va fi așa? Să ne "slobozim" in gura proorocului?
Citat | Raportează către un administrator