CTR dotat cu un cabinet stomatologic

Pe data de 1 februarie 2018, la Colegiul Tehnic Rădăuți a fost inaugurat noul cabinet stomatologic școlar, modernizat şi dotat prin fonduri alocate de către Primăria Rădăuţi, acesta fiind autorizat sanitar de Direcţia de Sănătate Publică Suceava.  Investiția se ridică la aproximativ 140.000 lei, modernizarea cabinetului și achiziționarea scaunului stomatologic-unit dentar.

Primarul Nistor Tatar a declarat: „ Consider că modernizarea cabinetului stomatologic este o investiție necesară și firească, având în vedere că ne străduim constant alături de conducerea fiecărei unități școlare să asigurăm nevoile de bază ale elevilor rădăuțeni. Vreau să le mulțumesc domnilor consilieri locali pentru că avem o colaborare foarte bună și lucrăm constant în folosul comunității. Doamnei doctor și întregului personal de la colegiu le urez mult succes în activitate !

În discursul său,  directorul CTR a menționat: „Sunt încântat de această reușită și aș vrea să îi mulțumesc domnului viceprimar Bogdan Loghin la inițiativa căruia am demarat acest proiect, domnului primar Nistor Tatar pentru că ne-a sprijinit în obținerea fondurilor necesare pentru investiție, consilierilor locali pentru aprobarea proiectului și tuturor celor care au făcut tot posibilul să ajungem la acest moment, al inaugurării.”

Programul pe care îl va avea cabinetul stomatologic este de 8 ore zilnic, de la  ora 8:00 la 16:00. Doamna doctor stomatolog Iulia Maria Pielmuș a menționat că „se vor desfășura și programe de prevenție la care pot participa toți elevii rădăuțeni. Momentan, postul de asistent este vacant și sperăm ca în următoarea perioadă să se demareze procedurile legale pentru ocuparea acestuia.”

Distribuie articolul!

Leave a Response