Câinii latră, iarna trece..

  Un cititor ne-a trimis această fotografie întrebându-ne dacă un landrover cu volan pe dreapta se poate vinde cu tot cu parcare. După zăpada de pe capotă e puțin probabil să fi fost mișcată de la ultima ninsoare, de la care ce-i drept a trecut ceva timp, însă una este taxa de bazar auto și alta-i de parcare în zona centrală, unde parcomatele nu-s nici legate la curent, nici duse la fier vechi dar „funcționează” pentru necunoscători după principiul „bagă o fisă să vezi cât de prost ești”. La urma urmei nu-i treaba Loganului cu cât se mai dă kilu de parcare și mai ales pe unde, cazul în speță fiind unul izolat, iar fotograful un cârcotaș bântuit în post de gânduri necinstite.

Distribuie articolul!

Responses

 1. pardonache says:

  March 27th, 2018 at 20:32 (#)

  bene mo, te-ai gasit sa le umblii la bani, ce draq ma, ca si olarean si maerean si tatar si galan si oricare o mai fost pe la primarie o avut nevoie de „fondu clasei„ asa un fel de bani de protocol ca mare avere nu faci cu incasarile de la parcare piata si bazar si clar ca se perpetueaza spagaraia.

 2. varzaru says:

  March 28th, 2018 at 07:58 (#)

  nu sunt capabili nici macar sa fure. ar putea fura idei din alte orase in care se parcheaza civilizat si banii se duc fara intermediari direct in contul primariei dar nu se doreste.

 3. violeta says:

  March 28th, 2018 at 22:17 (#)

  eu cred ca poza de fata demasca o cotcarie fara dubii si ca daca nu se iau masuri e clar cine cu cine are interese.
  mascare sau protejarea cu buna stiinta a unei asemenea fapte ii plaseaza pe sefii orasului intre cei cu care se murdaresc si mai pozeaza in cinstitii binefacatori pentru radauteni. rusine!

 4. romanes says:

  March 29th, 2018 at 23:29 (#)

  tarzan a adus voturile castigatoare lui tatar, masinile sunt ale lui. e simplu.o ciorba la national si parcare moca = 300 voturi

Leave a Response