Atenție la tren!

După șase ani, semnalele acustice au anunțat din nou trecerea trenului prin mijlocul Rădăuțiului și prin mijlocul cimitirului, unic in Europa și rar în lume. Cu 110 locuri,  cu internet wi-fi și aer condiționat, săgeata albastră a venit de la Iași, pe tronsonul Suceava – Dornești cu 100 km/h, apoi spre Rădăuți cu 60 de km/h și continuă drumul spre Putna cu 40km/h. Dacă vineri, 10 august a fost doar o cursă de probă, începând din 14 august se vor relua cursele regulate. Din păcate mulți șoferi și pietoni au ignorat semnalele acustice și luminoase, fiind dezobișnuiți cu trecerea trenului prin oraș. Așadar atenție, trece trenul!

Distribuie articolul!

Responses

 1. STENZLER CHARLIE says:

  August 12th, 2018 at 13:59 (#)

  Ca unul nascut in Radauti cu mai bine de 70 de ani in urma si stabilit in strainatate,felicit caile ferate romanesti pentru aceasta binecuvantata initiativa care mai presus de orice aspect financiar,pune din nou orasul meu iubit pe harta tursitica a Romaniei.
  Deasemeni,,urez locuitorilor din Radauti si imprejurimi sa aiba placere si sa foloseasca din plin acest mijloc de comunicatie.Eu insumi deabia astept sa revin in Romania si “sa ma trag cu trenul”cum se zicea pe vremea mea.
  LA MULTI ANI!

 2. si eu says:

  August 15th, 2018 at 20:39 (#)

  sa tina minunea!

Leave a Response