Aprobare de buget cu efect întârziat

Pentru că în ședința Consiliului Local din 19 februarie, numărul absenților plus nehotărâților și abținuților a fost mai mare decât cel al mâinilor ridicate pentru a vota bugetul pe 2018, proiectul a căzut. După o scurtă pauză au înțeles în final unii, că fără buget aprobat pe 2018, suma problemelor devine clar mai mare decât cea a mărețelor înfăptuiri, așa că au pus-o de-o ședință de îndată, ca să îcapă și bugetul pe lista aprobatelor. Cum însă politicul e perforat de compromisuri, să vezi și să crezi cine a rămas pe dinafara votului? Ditamai proiect clădit să ne pricopsească cu fonduri europene, GAL URBAN Rădăuți, pentru care presimt o altă ședință, cât de curând, cam pe când mai înțeleg și restul de nehotărâți, că au fost trimiși la ședință, taman pentru binele celor mulți, nu doar pentru indemnizație.

Distribuie articolul!

Responses

  1. un cetatean says:

    February 20th, 2018 at 10:00 (#)

    Pacat mare pacat, pentru prima oara in orasul nostru avem fonduri EU si inca unul foarte mare, dar probabil habarnistii din consiliul local care nu stiu ce inseamna fonduri EU, daca nu sunt in stare sa faca ceva pentru orasul nostru macar sa traga frana de mana celor care chiar isi dau interesul si au inteles ca sunt acolo nu pentru indemnizatie ci pentru a face ceva pentru binele concetatenilor,si aici ma refer la cei doi consilieri locali care au adus acest “ditamai proiectul” FELICITARI BAIETI si nu va descurajati.

  2. zebra says:

    February 20th, 2018 at 18:51 (#)

    Carcalete trage gherle si tarevici e chemat de acasa, ba poate platiti si taxiu sa vina sa voteaza. sa vedem ce iese si cu galu ala ca de laudat so tot zis

Leave a Response