Alegeri PMP

        Organizația Partidului Mișcarea Populară Rădăuți s-a adunat la ceas de seară, să-și aleagă structura de conducere pentru următorii patru ani. Membri, nu prea mulți, dar cu ambiții mari, își propun ca până la viitoarele alegeri locale să își mărească numarul de membrii în structură,  atât numeric cât și calitativ, astfel încât să poată obține un scor de cel putin 20% în 2020, evident dacă până atunci nu fuzionează sau se dizolvă. În cadrul sedinței s-a stabilit ca la sediul Organizației PMP Rădăuți, consilierii municipali ai PMP: Bogdan Adrian Nicolau și Emanuel Mitric să acorde audiențe cetățenilor orașului după un program făcut public.

Ca lider al Organizației Rădăuți a fost ales juristul Bogdan Adrian Nicolau, fost viceprimar al Municipiului Rădăuți în mandatul trecut. De asemenea au fost aleși Secretar general: Robu Sorin; Vicepresedinti: Dumitrescu Ioan Dorel, Mitric Emanuel, Angel Rauțu, Breabăn Lidia, Cepeha Maria, Tășala Ovidiu, Iftinchi Gabriel; Secretari executivi: Mitric Mihaela, Serafimovici Alexandru Bogdan, Burlă Ștefan, Ungureanu Dorel Traian, Tărâță Paul, Breabăn Cătălin; Trezorier: Cernovschi Elena Anca.

Consiliul Executiv Municipal, nou ales, a luat decizia ca începând de astăzi activitatea reprezentanților partidului în Consiliul Local Rădăuți să fie făcută mult mai publică și adusă la cunoștință cetățenilor deoarece aceștia au susținut și votat toate proiectele benefice locuitorilor Municipiului Rădăuți.

 

Distribuie articolul!

Responses

  1. coafeza says:

    November 18th, 2017 at 18:18 (#)

    HA! astai partidu de buzunar a lu nea liftieru lu udrea? Daca mai adunati vo doi membrii o puneti de o asociatie de locatari asta scazand rudele matusile si bunicile invitate. Oricum voteaza amandoi ce vrea psd ca la scoala o fost premianti la mediocacy amandoi consilierii. Cred ca olarean o plecat de scarba din partidu asta.

  2. Bulina says:

    November 18th, 2017 at 18:51 (#)

    Ce tare! Toti unul si unul.Ia tunat si ia adunat…

Leave a Response